Mechatronica bij APM Engineering

Welkom bij APM Engineering, uw specialist in het ontwerpen en bouwen van geavanceerde mechatronica-oplossingen, waaronder PLC-technologie en productieautomatisering. Of het nu gaat om het vernieuwen van verouderde systemen of het vervangen van oude technologieën, wij staan voor u klaar.

Na verloop van tijd kunnen machines en installaties verouderen, waardoor storingen toenemen. Bij APM kunnen we deze storingen voor u oplossen, maar soms is vervanging de beste optie. We voeren vervangingen uit volgens de Machinerichtlijn (CE) en Europese regelgeving voor machinebesturingen (NEN-EN-IEC-60204-1:2018 nl).

Onze interne expertise strekt zich uit van ontwerp en tekening tot ontwikkeling, opbouw en programmering van machinebesturingen. We zijn bedreven in positioneer- en servotechniek, pneumatiek, hydrauliek en vacuümhandling. En om de hoogste kwaliteit te garanderen, maken we gebruik van eersteklas componenten.

Naast onze kernactiviteiten bieden we ook diensten aan voor het digitaal beschikbaar stellen van productiedata voor uw kantoorautomatisering – een stap richting ‘Industrie 4.0’. Met optionele, veilige VPN-internettoegang tot uw machinebesturing kunnen we storingen op afstand begeleiden en stilstand minimaliseren.

Bij APM Engineering kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning en oplossingen. Onze expertise strekt zich uit over Europa en Azië, waar we machines en installaties monitoren om uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen.

contact