Besturingstechniek

PLC besturingen worden in eigen huis ontworpen en gebouwd. Bestaande (productie)-installaties verouderen en na 10 tot 15 jaar neemt het aantal storingen toe.

Vervanging op dat moment in onderhevig aan de Machinerichtlijn (CE) en de geldende Europese regelgeving (NEN-EN-IEC-60204-1:2018 nl).

Deze vervanging kunnen wij voor u uitvoeren, inclusief integratie van de (productie-) data in uw kantoorautomatisering.

Alle machinebesturingen worden in eigen huis ontworpen, getekend, ontwikkeld, opgebouwd geprogrammeerd.

Wij zijn thuis in positioneer- en servotechniek, pneumatiek, hydrauliek en vacu├╝mhandling en gebruiken hierbij uitsluitend A-merken, zodat service en garantie ook geborgd is. Hierbij werken wij o.a. met Omron, Rittal, Moeller, Schneider, Danfoss, Endress+Hauser, ABB, etc.

Iedere opdracht wordt afgesloten met een naslagwerk waarin aanwezig een print-out van het automatisering programma, het touchscreen programma, de elektrische en pneumatische/hydraulische schema’s, de onderdelenlijst en de duidelijke Nederlandse handleiding.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan en u komt er zelf even niet uit dan kunt u altijd vertrouwen op onze goede service en aftersales. Door toepassing van een (optionele) internet toegang tot uw machinebesturing kunnen we storingen of hulpvragen op afstand begeleiden en hiermee de stilstandtijd tot een minimum te beperken.