Nieuwe machines

Nieuwe machines!

Afgelopen periode heeft APM geïnvesteerd in drie nieuwe machines om de werkzaamheden nog beter en met een hogere kwaliteit uit te kunnen voeren. Wij streven naar kwaliteit!

Kasto lintzaagmachine

APM Engineering heeft geïnvesteerd in een nieuwe KastOmiCut U2.6 zaagmachine incl. aan- en afvoerbanen. De Mercedes onder de zaagmachines!

Flott kolomboormachine

Daarnaast heeft APM Engineering een nieuwe Flott 18 Plus kolomboormachine aangekocht. Ook hiervoor geldt; een uitgebreide kwaliteitsmachine met digitale aansturing van toerental en boor/tapdiepte. Ook dit merk behoord tot de top! De machine zal geplaatst worden op een eigen ontworpen werktafel met geïntegreerd een Bott ladekast voor de boren, frezen en opspangereedschap voor de CNC freesmachine.

Tapautomaat

Als laatste heeft APM Engineering geïnvesteerd in een elektrisch aangedreven tapautomaat van het Spaanse kwaliteitsmerk Roscamat, met een capaciteit van m2 tot m16. Het toerental van zowel in- als uitgaand is traploos regelbaar en de kracht wordt begrenst door de slipkoppeling in de bijbehorende houders. Tevens kan de tapmachine zowel horizontaal als verticaal ingezet worden. Bij de keuze voor deze machine heeft de kwaliteit en robuuste constructie de doorslag gegeven. Daarnaast is bewust groen gedacht en is de machine elektrisch aangedreven.