CAD 3D Ontwerp

Voor productie-aanpassing, plaatwerkdelen of mechanische onderdelen in staal, rvs, kunststof of aluminium, maken wij gebruik van Fusion360 – 3D software van Autodesk. Het eindproduct is bijna tastbaar als het ontworpen is in het 3D tekenpakket. Daarnaast gebruiken we voor 2D ontwerp AutoCad-LT 2020. Voor elektrotechnische, pneumatische en hydraulische schema’s maken we gebruik van CAD software van IGE+XAO. Al onze engineering software is voorzien van jaarlijkse subscription, zodat we altijd beschikken over de laatste software.

Een 3D presentatie van het eindproduct toont een klant veel meer dan een ‘platte 2D tekening in drie aanzichten’. Het product leeft veel meer, de klant ziet wat hij krijgt en vroeg in het ontwerp-stadium worden mogelijke configuratie problemen ontdekt.
Daarnaast biedt onze 3D software de mogelijkheid om het onderdeel automatisch om te zetten in een 3D CNC-programma, waardoor onze freesmachine volautomatisch de producten kan frezen in staal, rvs, kunststof, aluminium of andere non-ferro metalen. 
 

 

RVS rollenbaan

Pick and Place unit

 

CAD / CAM ontwerp